top of page
1_edited.png

Overzicht

We zouden graag jouw relaties met je leeftijdsgenoten in kaart brengen aan de start van je middelbare schoolcarrière. Om zicht te krijgen op jouw ontwikkeling willen we jouw reis doorheen het middelbaar tot in jouw derde jaar secundair onderwijs volgen. Het onderzoek bestaat uit 2 delen.

Deel 1

In Deel 1 zullen we je om de zes maanden vragen om diverse vragenlijsten in te vullen. Deze vragenlijsten peilen naar jouw ervaringen met leeftijdsgenoten, emoties, motivatie en gezondheid. Daarnaast is er een korte computertaak, waarbij we jouw aandacht meten. Daarnaast willen we tijdens sommige testmomenten ook biologische processen (meer specifiek het immuunsysteem) onderzoeken. Om het immuunsysteem te meten zal een pijnloze vingerprik uitgevoerd worden om zo een bloeddruppel te kunnen verkrijgen. Tot slot zullen ook fysiologische processen (hartslag en hoeveelheid zweet op de handpalmen) gemeten worden.

Deel 2

Aan de hand van Deel 2 van het onderzoek zouden we graag meer inzicht krijgen in jouw dagelijkse ervaringen. Voor dit deel van het onderzoek, willen we jou vragen om enkele keren per dag een aantal vragen te beantwoorden op jouw smartphone. Op deze manier hou je een soort van dagboekje bij van jouw emoties en van hoe je met verschillende situaties omgaat. Tijdens sommige tijdsmomenten nemen we ook een biologische meting van jouw stressniveau (cortisol) en een doorlopende beoordeling van fysiologische veranderingen (hartslag en hoeveelheid zweet op de handpalmen). Hierdoor verschaffen we objectieve maatstaven rond jouw gevoelens doorheen de dag.

Overzicht

Waarom meedoen

2_edited.png

Compensatie

Je ontvangt een cadeaubon of goodiebag voor je inzet en tijd.

Waarom meedoen

Geïnteresseerd?

4_edited.png

Wil je meer informatie of direct deelnemen? Dan kan je onze informatiebrief downloaden. Je kan ons ook direct contacteren via outside-in@ugent.be indien er nog vragen zijn. We helpen u graag verder!

Screen Shot 2021-08-25 at 10.29.38 AM.png

Hopelijk tot ziens,
jouw Outside-In team

Geinteresseerd?
bottom of page